login
 Has oblidat la teva contrasenya?
Patrocinadorspratocinadors
CARTEL PUERTA.jpgEFINTEC Logo Horizontal CAST_preview reduc-1.pngBanner-Logo-Repsol_180x120-G.Garraf.png
Horarishoraris
HORARI:
MATINS
De diluns a dijous de 9 a 14 hores
divendres de 9 a 13 hores
TARDES:
Dilluns i dimarts de 16 a 19 hores


ADRESSA
C/ BAILEN, 10 LOCAL ESQUE.
08800 VILANOVA I LA GELTRU

Telèfonstelefons
93 814 22 54
605 032 296

Objectiu Oficial

La finalitat de la nostra associació es la representació i defensa dels interessos de l’estament professional, davant de tot gènere de persones i entitats de l’administració publica tant com la gestió de la documentació davant d’aquestes administracions.

Fomentar la solidaritat dels empresaris afiliats, proporcionant i creant serveis comuns de caire assistencial, informant als seus socis de quantes novetats siguin d’interès per a la professió en matèria legislativa, tècnica, econòmica, financera o qualsevol altre mitjançant els mitjans de difusió al seu abast. L’elevació del nivell professional, tècnic, intel·lectual i moral dels socis mitjançant la promoció de conferències, cursets, divulgacions, etc..

La promoció i el foment de la formació professional mitjançant l’organització de cursos, conferencies i activitats afins que tendeixin a perfeccionar els coneixements i la formació professional dels nostres associats a l’ordre científic i pràctic.

Activitats-tramits-serveis

Les activitats de la nostra associació estan dirigides per una part a la gestió administrativa i per un altre a la formació, informació, reciclatge tant per l’empresa com l’instal·lador com als seus treballadors com a totes aquelles persones que necessitin ampliar els seus coneixements per l’exercici de la seva professió:

  • Cursos per l’obtenció dels carnets d’instal·lador (aigua, gas IG-II, IG-IV, calefacció, climatització, electricitat cat. bàsic-especialista, petrolíferes cat. IP-1)
  • Energia solar tèrmica-fotovoltaica.
  • Cursos subvencionats
  • La gestió administrativa de la documentació que les empreses instal·ladores necessitant per donar d’alta tots els registres i carnets davant d’indústria.
  • Confecció dels segells de les empreses i dels instal·ladors autoritzats per els òrgans corresponents.
  • Gestió Certificats digitals.
  • Sol·licitud del Registre de Empresa Acreditada (REA)
LOGO MYC CENTRE.JPGlogo grup.JPGlogo-preconlab-servicio-de-prevencion.pnglogo nou SIA BIOSCA-v.jpglogo_H.jpgLOGO ABC SITGES GREMI INST..jpglogoBAXI16.jpglogo Borrell.jpglogoCMgrup_1.jpgGN Dsitribucion_croma.jpgLogo Saltoki CMYK prb.jpgSD Logo Claim Catalan.jpg