Avís legal

Informació corporativa (LSSICE)

Dades del responsable de www.gremigarraf.com

 

Titular:

Associació Professional d’Empresaris d’Electricitat, Aigua, Gas, Sanejament i Afins de la comarca del Garraf

 

N.I.F.:

G-58244229

 

Adreça:

C/ DE BAILÉN, 10 LOCAL
08800 Vilanova i la Geltrú – Barcelona

 

Contacte:

Tel.: 93 814 22 54 – Fax 93 893 43 94
e-mail: info@gremigarraf.com

Llei de protecció de dades

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

 

Responsable:  GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF.

Finalitat:          Enviament de la informació sol·licitada.

Legitimació:    Legitimació per consentiment del interessat.

Destinataris:    No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets:              Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

Ubicació:         Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-li-ho al nostre personal, pot sol·licitar còpia al correu electrònic info@gremigarraf.com.

 

CONSENTIMENT

Tractarem les seves dades per a realitzar el enviament de la informació sol·licitada.

A continuació, podrà acceptar la finalitat marcant la casella, tingui en compte que el tractament de les seves dades és necessari per a mantenir la nostra relació, en el cas de NO consentir el tractament, aquesta seria inviable. Si accepta el tractament de les seves dades marqui la casella.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF CIF: : G58244229

Direcció: C/ BAILEN 10 LOCAL BAJOS- 08800 – : VILANOVA I LA GELTRU- BARCELONA

Telèfon: 938142254 E-mail: info@gremigarraf.com

 

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.

Aquí ha d’introduir les dades d’inscripció registral de l’empresa, (tom, foli, secció, full).

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

El present avís legal (en endavant, el «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: gremigarraf.com

 

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF o qualsevol de les seves delegacions.

 

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF. La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.